Theaterworkshops op maat

maatwerk_theaterFactorium biedt verschillende workshops aan op het gebied van drama/toneel, teksttheater en spelimprovisatie. Deze workshops worden in overleg met u op maat gemaakt voor uw klas of de hele school. Hoe gaat dat in z'n werk? 

Nadat er in overleg een passend programma is gemaakt, komt er een theaterdocent van Factorium bij u op school. De leerlingen gaan o.l.v. de docent al gauw de vloer op voor bijvoorbeeld een eerste kennismaking met toneel, of juist voor een verdieping op de ervaring die ze al hebben. In de workshops staan ontspanning en spelplezier centraal, waarbij de nadruk ligt op samenwerken, samen scènes maken en het reflecteren op eigen en elkaars werk.

Vaak wordt er gewerkt aan de hand van een onderwerp of thema dat op school actueel is ( bv. de seizoenen, feestdagen of een meer maatschappelijk thema zoals pesten). Als dat gewenst is sluiten we natuurlijk af met een presentatie of misschien zelfs met een zelfgemaakte voorstelling.

Zo bestelt u theater op maat: van een workshop van 45 minuten of 1 uur tot het organiseren van een theaterweek met alles erop en eraan!

doelgroep groep 1 t/m 8. Groepsgrootte: halve klassen of in overleg
datum in overleg
lesduur afhankelijk van de wensen van de school
kosten in overleg. Afhankelijk van de wensen van de school

 

meer informatie print